www.engineering-russia.com
Steute

Helt ny design

Nød-snorbryter for ekstreme miljøer

Helt ny design
Med ZS 92 S presenterer steutes forretningsenhet "Extreme" en ny serie med nød-snorbrytere spesialutviklet for ekstreme miljøer. Innfatningen i støpt aluminium er for eksempel svært robust og dekket av flere lag (passivering, grunnbelegg, pulverbelegg).

Under konstruksjonen omberegnet steute-utviklerne hele snorsystemet og klarte å i stor grad redusere både kraften og strekningen som var påkrevd for å utløse nødstopp-funksjonen. Dette gjør sikkerhetsbryteren lettere å bruke og betyr at den overholder alle internasjonale standarder (for eksempel for nødstopp-bryteranlegget, for nødsnorbrytere og kontinuerlig transportør-sikkerhet).

Bryteranleggets mangesidighet spilte også en viktig rolle da det ble utviklet. ZS 92 S kan leveres med ni ulike posisjoner for utløserspaken og åpnemekanismen. Altså kan den installeres mer eller mindre hvor som helst, inkludert for første gang på baksiden av en gjenstand.

Installasjonsdimensjonene er kompatible med forløperen, ZS 91, og med andre lett tilgjengelige nødsnorbrytere, noe som gjør det lettere å ettermontere eksisterende (transportør) anlegg med den nye bryteren.
Tilgjengelige alternativer for brukere av ZS 92 S omfatter en LED-indikator og bryterens forbindelse til den trygge "Dupline Safe"-protokollen via en integrert innpluggbar sikkerhetsbussmodul.
ZS 92 S kan brukes i ugjestmilde omgivelser i temperaturområdet -40 til +85°C og med ledninger på maks. 2 x 100 m. Den nye nød-snorbryteren er tilgjengelig og vil snart bli fulgt av en ny belte-innrettingsbryter i ZS 92-serien. Modeller for eksplosjonsfarlige atmosfærer med gass og støv er under forberedelser.

  Получите дополнительную информацию…

LinkedIn
Pinterest

Присоединяйтесь к более чем 155 000 подписчиков IMP